Herfst programma.

Het is begin september en de vakantie is voor sommigen nog slechts een vage en voor anderen een leuke herinnering. De herfst is nu al begonnen, met talrijke regenbuien en een ruige westenwind. Maar niet getreurd, wij beschikken over een prachtige, verzorgde tennishal met 5 terreinen, met de allerbeste verlichting, waar het nooit te koud of te warm is en ons programma bulkt weer over van de activiteiten.

Het clubkampioenschap nadert zijn beslissende ontknoping, met finales op zondag 10/09 en om 17.30 uur staat de barbecue gereed. Op zaterdag 23/09 is er de officiële sluiting van het zomerseizoen met frietjes. De volgende dag, op 24/09 begint het indoorseizoen en beginnen de tennislessen. Op 14/10 is het disco tennis. Ook zijn er dit jaar weer verschillende GRATIS jeugdontmoetingen, de eerste is op 21/10. Met Allerheiligen is er weer het dubbeltornooi, op 11/11 maken wij traditioneel een wandeling en al feestend sluiten wij met een een ledenfeest op 25/11. Volledig afsluiten doen we met een stage voor de jeugd, maar dan is het al Kerstmis. Lees de activiteitenkalender voor meer info.

Lessen en stages bij Sportiva

Zomer agenda

De zomer is in aantocht, het is weer vakantie, wij kijken er met z'n allen naar uit. Een fietstocht maken met de vrienden, ravotten met de (klein) kinderen, een barbecue met de familie, of gewoon niets doen en genieten van de zon, of .... gaan we ons sportief ontspannen en gaan we tennissen naar Sportiva? Wij hebben weer een volle agenda, voor groot en klein, voor ieder wat wils, maar inschrijven is in veel gevallen een must. Zie de activiteitenkalender.

Clubkampioenschap

Wil jij wereldberoemd worden bij Sportiva? Doe dan mee met het clubkampioenschap !!! Van elke kampioen hangt een foto boven de toog in onze club. Wij hebben zoveel leden en toch speel je wekelijks tegen dezelfde mensen. Met dit clubkampioenschap heb je de kans om andere leden te ontmoeten en te leren kennen op een heel ontspannende manier.

De finales worden gespeeld op zondag 10/09.

Tennisstage

De examens komen er aan, enkele moeilijke weken staan nog voor de boeg. Maar daarna...... dan kan je dromen van een leuke vakantie die er gaat aankomen en van wat je allemaal zou kunnen doen tijdens die mooie maanden?

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je er goed aan zou doen je in te schrijven voor een tennisstage bij Sportiva. Je leert er nieuwe vrienden kennen, je amuseert je rot, je bent verlost van vader en moeder die je zegt je kamer op te ruimen, maar bovenal: sporten is gezond. Voor meer info: klik; over ons; lessen & stages en de activiteitenkalender. Er is ook een stage voor volwassenen.

Plezier is er om te delen. Tennis wordt nog leuker met vrienden en familie. Breng ze mee en stel hen voor aan de mooiste sport ter wereld, in de mooiste club die je kan bedenken. Bij Sportiva mag je 3 maal GRATIS een gast meebrengen.

<<  Dec 2017  >>
madiwodovrzazo