Sportiva

  • Tekst vergroten
  • Standaard tekstgrootte
  • Tekst verkleinen

Algemene vergadering

E-mail PDF

Het bestuur nodigt al zijn leden uit op de Algemene Vergadering, die doorgaat op Sportiva, op zaterdag 4/02 om 19 uur. Achteraf is er mogelijkheid om gratis te tennissen !!! Denk aan uw puntje voor het Puntenfestival.

Wat hebben wij gedaan met uw centen? Wat zijn onze vooruitzichten? Wat en waar gaan we investeren? Heeft u een suggestie? Zit er u iets dwars en wil u uw beklag doen? Sportiva is een transparante club. Kom naar de vergadering. Aan de hand van een power-point demonstratie komt u alles te weten.

 

December is een feest maand.

E-mail PDF

December is de leukste feestmaand en voor velen ook de ideale periode om even lekker niets te doen. Gezellig bij de kerstboom, languit in de zetel met een hapje en een drankje...... en vooruit te dromen van het zomerseizoen, samen met uw interclub of Zuiderkempen ploeg

Lid worden van Sportiva? Klik op: over ons en op: tarieven. Uiteraard betalen wij het lidgeld, lessen, stages enz... via overschrijving. Maak het u en maak het ons gemakkelijk, voorkom vergissingen en betaal NIET aan de toog maar via overschrijving.

 

Sportiva investeert in eigen leden

E-mail PDF

Sportiva is 40 jaar jong. Voor deze speciale gelegenheid zijn we nog eens buitenhuis gaan feesten, in de prachtige zaal De Vlaschaard. Om 19 uur begonnen we met bubbels, daarna konden we genieten van een uitermate lekkere feestmaaltijd en drank a volonté. De muziek was niet te luid, praten en plezier maken kon nog en zij die het wilden, gooiden de beentjes los op de dansvloer. Ambiance in overvloed.

Op het ledenfeest werden onze kampioenen gevierd, ook werden onze meest verdienstelijke leden gehuldigd. In 2016 organiseerden wij 17 activiteiten, 10 punten is 1 , 12 punten zijn 2, 14 punten zijn 3 waardebons van 25 €. Wij hebben 41 bons van 25 € uitgedeeld aan trouwe leden. Wil jij, in 2017 ook profiteren van dit aanbod, en zo uw lidgeld terug verdienen? Niet aarzelen, maar meedoen met onze activiteiten.

Het motto van Sportiva is: winnen is goed, meedoen is beter.

 

De Sint komt langs!

E-mail PDF

De Sint heeft een verrassing voor alle jeugdspelers van Sportiva! Om erbij te zijn op zaterdag 3 december kan je inschrijven op het jeugdinfobord. En dan nog een aantal nachtjes slapen ;)
+ Er zijn ook nog een paar plekjes vrij voor de jeugdwintercompetitie die om 19u, na het bezoek van de Sint, van start zal gaan. Inschrijven ook op het jeugdinfobord.

 

Tennis is voor iedereen.

E-mail PDF

Nog nooit hadden we zoveel inschrijvingen voor ons Allerheiligentornooi. Voor 8 reeksen verwelkomden wij 235 ploegen. Meest verheugende waren de 180 Sportiva leden, bijna 1 op de 3 spelers was van eigen huis. Uiteindelijk werden er 4 Sportiva ploegen reekswinnaar. Opmerkelijk: de jongste Sportiva finalist ( Emma ) is slechts 15 jaar, de oudste ( Louis ) is de 68 reeds gepasseerd. Daarom mijn stelling: Tennis is voor jong en oud, tennis is voor iedereen.

 Activiteiten

Kalender

<<  Jan 2018  >>
madiwodovrzazo
 1 2 3 4 5
22232425262728
293031    

VTV

G-tennis

G-tennisG-tennis