Sportiva

  • Tekst vergroten
  • Standaard tekstgrootte
  • Tekst verkleinen

Aangepaste kalender

E-mail PDF

Nog nooit begon interclub zo vroeg als dit jaar. Interclub begint een week vroeger dan gewoonlijk. Dat noopte ons tot een aanpassing van onze drukke kalender, een overzicht van de aangepaste kalender.

Jeugdtornooi: 26/03 tot 3/04.

Winterledentornooi: 2/04 tot 10/04.

Interclub training jeugd: 11/04.

Interclub begint op 13/04, eerste thuiswedstrijd 16/04.

Lentelessen: eerste les op woensdag 13/04.

 

TC Sportiva 2016

E-mail PDF

We hebben het feestjaar ingezet met een spetterende receptie, met een massa aanwezigen. Dit smaakt naar meer en het zal nog geweldig worden. Beginnend met de receptie en eindigend met de Kerststage staan er 48 activiteiten geprogrammeerd. Er zijn er voor groot en klein, voor gevorderde tennissers en voor beginnelingen, voor fanatiekelingen en recreanten, voor stille genieters en voor feestvierders. Kortom: bij Sportiva is altijd wel iets te beleven. 48 activiteiten op een jaar en toch zijn er maar 52 weken op een jaar. Voeg daarbij onze interclub en Zuiderkempen competitie bij en het zal een fantastisch jaar worden. Raadpleeg steeds onze activiteitenkalender en klik ook eens op: Puntenfestival. Misschien verdien jij wel een deel van uw lidgeld terug.

 

Ledenfeest

E-mail PDF

Dit jaar hebben we kunnen genieten van een prachtige herfst. We zijn immers nog lang getrakteerd geweest op enkele mooie nazomerdagen, waardoor de kleurenpracht extra in de verf werd gezet. dat hebben we kunnen ondervinden met onze jaarlijkse wandeling van 11/11. Sinds afgelopen weekend is het echter bedroevend grijs en donker. Zelfs Parijs, de lichtstad ontkwam niet aan de donderwolk. Laten we er voor zorgen dat we ook onze eigen lichten niet doven en dat we in solidariteit en verbondenheid blijven samenwerken aan een maatschappij waar het goed is te leven. Zelf tracht ik alvast in dat opzicht voor wat positiever nieuws te zorgen. Bij deze nodig ik u uit om met ons mee te vieren met ons ledenfeest op zaterdag 21/11.

 

TC Sportiva 1976 - 2016

E-mail PDF

TC Sportiva blaast 40 kaarsjes uit in 2016.

Dat zullen we een jaar lang vieren!

We nodigen alle Sportiva leden, klein en groot, jong en minder jong,

uit op de openingsreceptie van dit feestjaar:

Op zaterdag 9 januari 2016 om 19 uur in de cafetaria van onze club.

Met bubbels en hapjes klinken we op het nieuwe jaar

terwijl de feestkalender wordt voorgesteld.

Vul de antwoordkaart in en stop die in de bus op de toog VOOR 20 december 2015

We hopen dat je erbij zal zijn !!!!!

 

Allerheiligentornooi

E-mail PDF

Om de goede gang van zaken te garanderen hebben wij de inschrijvingen een dag vroeger afgesloten met een record aantal van 201 ploegen. Liefst 19 Sportiva leden speelden een finale, Timo Geenen en Tamara Wuyts speelden zelfs 2 finales. Tamara won er 1, maar verloor de anderen finale nadat ze 4 wedstrijdballen hadden. Toch spijtig voor haar partner. Bij de winnaars waren weer enkele vertrouwde gezichten, maar verschillen heel jonge spelers. Heel opmerkelijk: in de reeks, heren tot 20 punten, zagen we 4 Sportiva jongeren van amper 16 jaar. Alle uitslagen kan je zien op de website van: Tennis Vlaanderen.

Spaghetti weekeind: Ik wens iedereen te bedanken voor de massale belangstelling, bedankt vooral de sponsors. Was jij er niet bij? Spijtig.... volgend jaar krijg je weer een kans, vergeet vooral niet, onze jeugd vaart er wel bij.

 Activiteiten

Kalender

<<  Jan 2018  >>
madiwodovrzazo
 1 2 3 4 5
22232425262728
293031    

VTV

G-tennis

G-tennisG-tennis