Sportiva

  • Tekst vergroten
  • Standaard tekstgrootte
  • Tekst verkleinen

Spaghetti weekend

E-mail PDF

Een geslaagd spaghetti weekend.

Beste ouders,

Bedankt om het voorbije weekend een spaghetti te komen eten en zo onze jeugd te steunen! En vooral ook een dikke merci aan de vele helpende handjes én de helpende handen van de ouders!

Alle jeugd die is komen helpen heeft 2 puntjes per shift verdiend voor het scorebord (http://commet.be/tennis/scorebord_jeugd.html)

Sportiva groeten, het jeugdbestuur.

 

Kampioen van Antwerpen: Esther Willems en Dries Delsard

E-mail PDF

De beste vier spelers van elke reeks worden uitgenodigd om de gewestelijke masters te spelen. dit is Het Nieuwsblad Criterium, men speelt er om de provinciale titel. Esther Willems en Dries Delsard speelden afgelopen zomer de pannen van het dak en eindigden beiden bij de beste vier van hun reeks. De finales kenden een knappe apotheose want Dries won in de reeks van NG tot C30/4 de finale met 6/2 en 6/1. Esther won in de reeks van C15/5 tot B2/6 met 6/1 en 6/1. Voor de derde maal op rij is Esther kampioen van Antwerpen.

Beiden vertegenwoordigden de provincie Antwerpen EN Sportiva op het Belgisch kampioenschap in Luik. Dries moest zijn meerdere erkennen in de 1/4 finale. Esther met ambitie vertrokken bereikte weeral de finale welke zij in drie sets verloor.

Dit zijn mooie prestaties die felicitaties verdienen, wij zullen onze kampioenen vieren op het ledenfeest op 21/11. Hou deze datum vrij !!!

 

Vlaamse jeugdkampioenschap met Sportiva spelers.

E-mail PDF

Voor Tennis Vlaanderen is dit evenement één van de hoogtepunten van het seizoen. De beste 8 Vlaamse meisjes en jongens in de leeftijdscategorieën van 9, 10, 12, 14 en 16 jaar strijden er voor de titel van kampioen van Vlaanderen. Reeds verschillende jaren achtereen konden Sportiva spelers zich kwalificeren voor dit kampioenschap. Dit jaar tekenden Paulien Roodhooft en Stef Lemmens present. Beiden wonnen de 1/4 finale, maar verloren eervol de 1/2 finale, proficiat Paulien en Stef.

Uiteraard is deze prestatie in de éérste plaats de verdienste van de spelers, maar toch ben ik er zeker van dat, dat OOK de verdienste is van onze trainers. Daarom ook een pluim voor onze gediplomeerde en steeds bijgeschoolde trainers ploeg. Vanaf 20/09 beginnen zij weer aan de tennislessen om de meer dan 200 jeugdspelers op te leiden.

 

Herfst programma

E-mail PDF

Als het clubkampioenschap en de zomersluiting voorbij is, dan stevenen wij af naar de herfst. Vandaag woensdag 23/09 begint de astronomische herfst, de dag en de nacht duren dan nagenoeg even lang. De herfst begint in stijl: talrijke regenbuien, bewolk met een matige westenwind.

Maar niet getreurd, wij beschikken over een prachtige, verzorgde tennishal, met de allerbeste verlichting, waar het nooit te koud of te warm is en ons programma bulkt weer van de activiteiten. Verschillende jeugdontmoetingen ( weeral gratis voor onze jeugd ), op 17/10 een leuke quiz, het Allerheiligen tornooi, De spaghetti dagen op 31/10 en 1/11 ten voordele van de jeugd, de wandeling op 11/11, het ledenfeest op 21/11 en afsluiten doen we met een stage voor de jeugd, maar dan is het al Kerstmis. Zie de activiteitenkalender voor meer info. 

 

Winterlessen 2015 - 2016

E-mail PDF

Net als de voorbije jaren organiseren we deze winter alweer tennislessen voor jeugd en volwassenen. Er zijn 2 reeksen van 10 lessen van 1 uur. Inschrijvingen van de eerste reeks worden NIET automatisch verlengd. De tennislessen beginnen op zondag 20 september en een volgende reeks begint in januari. Er zijn lessen op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, de prijs is inclusief leraar en terreinhuur voor een reeks van 10 lessen. Voor meer info, en prijzen klik op: Over ons en lessen&stages. Inschrijven op de club of via 015 223550.

Kijk en vergelijk, wij weten zeker dat wij de goedkoopste zijn en al de lessen worden gegeven door gediplomeerde tennisleraars en dat alles volgens het programma van de Vlaamse Tennisbond.

 Activiteiten

Kalender

<<  Jan 2018  >>
madiwodovrzazo
 1 2 3 4 5
22232425262728
293031    

VTV

G-tennis

G-tennisG-tennis