Sportiva

  • Tekst vergroten
  • Standaard tekstgrootte
  • Tekst verkleinen

Interclub 2015

E-mail PDF

Interclub begint dit jaar op woensdag 22 april.

Aanvullende richtlijnen: De 2 laagste reeksen bij heren, dames en leeftijdscategorieën mogen en/of kunnen verplicht worden om te spelen op andere terrein bedekkingen, ook INDOORVELDEN. In alle poule wedstrijden moeten de dubbels gespeeld worden. De uiterste datum voor toevoegingen is 15 juni. Lees ook het interclub draaiboek 2015. Ga naar de website van: Tennis Vlaanderen en in de zoeker typ je: interclub draaiboek.

 

Lente lessen

E-mail PDF

Het ergste leed van de winter is waarschijnlijk wel voorbij en wij trachten hoopvol naar een sprankelende lente. Deze lente organiseren wij weer een lessenreeks, voor jong en oud, voor groot en klein, de eerste les is op zaterdag 18 april. Was je ingeschreven voor de winterlessen? dan krijg je voorrang bij een nieuwe inschrijving. Geef zo snel mogelijk een seintje naar Chriske, tel: 015 223550. Ook als je niet meer mee doet, graag een seintje, zodat we op een ordentelijke manier de lessen kunnen plannen.

We verwachten van onze jeugdspelers dat zij zich weer massaal inschrijven voor het paastornooi. De gratis lessen/trainingen voor onze jeugd die interclub spelen beginnen op maandag 20/04. De eerste interclub wedstrijden beginnen op woensdag 22 april.

Meer info: zie de activiteiten kalender.

 

Kidsdag

E-mail PDF

Ondanks de voortijdige afsluiting van de inschrijvingen, waren er nog 118 kinderen (eigenlijk te veel) op onze kidsdag. Voor velen was dit de éérste maal dat ze al spelend konden kennismaken met wedstrijden spelen. Een overrompeling was het,  maar dank zij de vlekkeloze organisatie van het jeugdbestuur, geholpen door onze trainers en de vele bereidwillige jeugdspelers  hebben deze kinderen, hun mama, papa, oma en opa een prachtige namiddag beleefd op Sportiva. Langs deze weg wil ik al de vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage om anderen gelukkig te maken. Zie ook naar de foto's.

 

Tennissen bij Sportiva wordt steeds democratischer.

E-mail PDF

De tijd dat tennissen een elite sport was, is allang verleden tijd. Deze sport wordt steeds democratischer, zeker bij Sportiva. In 1977 betaalde Willy Vrijs 850 FR, in 2001, het laatste jaar met franken betaalde hij 2900 Fr, een gemiddelde prijsverhoging van bijna 100 Fr per jaar. In 2002, de eerste maal in euro bedroeg het lidgeld 77 € sindsdien kwam er slecht 1 € per jaar bij en dit jaar blijft alles ongewijzigd en betaald Willy, net zoals iedereen slechts 90 €. als we betalen voor 1 maart. Daarmee is Sportiva, prijs / kwaliteit vergelijkend de goedkoopste uit de verre regio.

Ondanks deze geringe verhogingen zal onze drang om te vernieuwen en te renoveren onverminderd doorgaan. Wij willen het steeds mooier, gezelliger en efficiënter maken, zodat wij met onze accommodatie elke vergelijking glansrijk doorstaan.

 

 

Wat is er te doen bij Sportiva?

E-mail PDF

Wat is er te doen bij Sportiva? Het doel dat wij nastreven is: iedereen, klein of groot, jong of oud, vrouwelijk of mannelijk moet de kans hebben om op een veilige, gezonde, recreatieve manier te sporten en toch GEEN kampioen te zijn. Maar iedereen moet de kans krijgen, dank zij de beste accommodaties en de beste trainers om kampioen te worden. Outdoor beschikken wij over 6 moderne allweather terreinen, waarvan er 4 met verlichting. Exclusief voor de jeugd is er ook een midi-terrein in tartan. Indoor hebben wij 4 gerenoveerde microcourt terreinen met de allerbeste verlichting. Wij zijn door de Vlaamse tennisbond reeds verschillende jaren erkend als jeugdvriendelijke tennisclub. Vandaar, extra aandacht aan jeugdwerking, lessen en stages met gediplomeerde trainers. VTV heeft ons ook erkend als piloot club: Start To tennis. Ook de competitiespelers zijn hier op hun plaats. De senioren vormen de snelst groeiende en snelst veranderde groep in onze samenleving. Men zal met die groep rekening moeten houden en dat zullen wij zeker doen.

Het is nu het moment om uw kalender in te vullen, voor 2015 staan er nu al 38 activiteiten geprogrammeerd. Gaande van lessen, stages en tornooien, maar wij gaan ook fietsen, wandelen en er is een quiz. Wie deelneemt aan verschillende activiteiten kan het lidgeld terug verdienen, klik op: puntenfestival.

 Activiteiten

Kalender

<<  Jan 2018  >>
madiwodovrzazo
 1 2 3 4 5
22232425262728
293031    

VTV

G-tennis

G-tennisG-tennis