Sportiva

  • Tekst vergroten
  • Standaard tekstgrootte
  • Tekst verkleinen

Tarieven 2015 blijven ongewijzigd

E-mail PDF

De overheid moet besparen en dat heeft ook zijn gevolgen voor de burger en zijn koopkracht. Maar of we dat ook gaan voelen is nog maar de vraag. Goed nieuws voor Sportiva leden: De tarieven bij Sportiva blijven ongewijzigd: lidgeld voor groot en klein, de stage's, de tennis lessen, zelfs de verhuur van de indoorterreinen seizoen 2015 - 2016 blijven onveranderd !!!

Meer info over het lidgeld en hoe je kan betalen: klik: over ons en vervolgens op tarieven.

 

Kampioenenfeest

E-mail PDF

Zaterdag is iedereen welkom op ons kampioenenfeest! We zetten dan Esther, onze dames 3 en onze Heren 60+ in de bloemetjes.

 

Leden 2014

E-mail PDF

De vooruitzichten waren niet veelbelovend, de sportclubs zouden moeten inleveren en het aantal leden zal verminderen, maar...... niet zo bij Sportiva. Terwijl onze buren het steeds moeilijker hebben gaat ons leden aantal constant omhoog. Onze club is weer gegroeid met 11 eenheden, wij zijn nu een club met 594 zomerleden. Vergeleken met 1998, toen waren wij slechts met 200. Nu zijn er al 212 jeugdspelers. Sportiva werd lang beschouwd als het kleinere clubje van Hulshout. Nu zijn wij met lengtes de grootste club/vereniging van Hulshout.

Ken je onze massale investeringen van de voorbije jaren? Onze drang om te vernieuwen en te renoveren gaat onverminderd door, ook in 2014 hebben wij het mooier en efficiënter gemaakt en met onze accommodatie kunnen wij elke vergelijking glansrijk doorstaan. Wij durven innovatief te zijn.

Bij deze wil ik u, geacht Sportiva lid bedanken omdat u voor onze club heeft gekozen, ik wil ook bedanken, al onze vrijwilligers, onze trainers, het jeugdbestuur en mijn collega's van het hoofdbestuur.  Voorzitter: Louis Deckers.

 

Interclub en Zuiderkempen vergadering

E-mail PDF

Een jaar is weer bijna voorbij, de feestdagen staan voor de deur. De Sint heeft ons weer verlaten, (zie de foto's van het bezoek aan Sportiva) de kerst versieringen worden aangebracht en feesten worden geplant, heerlijke menu's worden samengesteld. Dan is nu de tijd ook aangebroken om ploegen samen te stellen voor interclub en Zuiderkempen competitie. Vergadering voor de jeugd op 17/01 om 18 uur. Voor volwassenen op 18/01 om 10 uur. Zie ook de activiteiten kalender.

 

Jeugdvriendelijke tennisclub 2015

E-mail PDF

PROFICIAT !!!   T.C. SPORTIVA behaalde het label ‘Jeugdvriendelijke Tennisclub 2015'! Aan de hand van de rapportering tijdens het bezoek van Tom Backx en de evaluatie via Elit hebben wij kunnen vaststellen dat jouw club aan de vooropgestelde voorwaarden voldoet om het kwaliteitslabel te behalen. Wij belonen jullie graag voor de inzet van alle clubmedewerkers en de zorg die jullie aan de jeugdwerking besteden. Naast de toekenning van het kwaliteitslabel, ontvangt de club: Een toelage (met de steun van de Vlaamse Overheid)

 Activiteiten

Kalender

<<  Jan 2018  >>
madiwodovrzazo
 1 2 3 4 5
22232425262728
293031    

VTV

G-tennis

G-tennisG-tennis