Home Jeugd

Multimove

Foto in bericht weergeven

Vooraleer kinderen zich op één bepaalde sporttak toeleggen, is het belangrijk dat ze eerst hun basismottoriek ontwikkelen. Multimove is daar het ideale programma voor. Aan de hand van twaalf cruciale basisbewegingen schaven 3- tot 8-jarigen hun beweegvaardigheid bij. Omdat die ‘moves’ losstaan van een sporttak, pint het kind zich nog niet vast aan één sport. Zo kan het kind zelf ontdekken welke soort sport hij of zij het liefste doet.

Vanaf de lente bieden wij op zaterdag van 9.00-10.00   10 lessen Multimove aan voor kinderen van 3-8 jaar. Dit kan perfect gecombineerd worden met tennislessen. De leerling kan eventueel aansluiten met de tennislessen om 10 uur.

Doelstellingen?

Ouders en begeleiders van jonge kinderen bewust maken van de vele mogelijkheden in de motorische ontwikkeling van het kind, met het accent op brede vorming en plezier beleving.

Deze lessen zijn ook goed voor kinderen die al enkele jaren tennissen, zij zullen er baat bij hebben en kunnen ook deelnemen.

Betaal via overschrijving naar: TC Sportiva, Industriepark 5, 2235 Hulshout op rekeningnummer BE66 7333 2013 0443 met vermelding van de naam en geb. datum van de leerling en multimove. Gelieve te betalen VOOR de éérste les. De éérste les is op zaterdag 15 april.

De Sint komt langs!

De Sint heeft een verrassing voor alle jeugdspelers van Sportiva! Om erbij te zijn op zaterdag 3 december kan je inschrijven op het jeugdinfobord. En dan nog een aantal nachtjes slapen ;)
+ Er zijn ook nog een paar plekjes vrij voor de jeugdwintercompetitie die om 19u, na het bezoek van de Sint, van start zal gaan. Inschrijven ook op het jeugdinfobord.

Spaghetti weekend

Een geslaagd spaghetti weekend.

Beste ouders,

Bedankt om het voorbije weekend een spaghetti te komen eten en zo onze jeugd te steunen! En vooral ook een dikke merci aan de vele helpende handjes én de helpende handen van de ouders!

Alle jeugd die is komen helpen heeft 2 puntjes per shift verdiend voor het scorebord (http://commet.be/tennis/scorebord_jeugd.html)

Sportiva groeten, het jeugdbestuur.

Discobowling!

Let's go bowling in the disco! Op vrijdag 4 maart zijn jullie allemaal welkom om mee te gaan discobowlen. Jeugdleden betalen maar 5 euro voor 2 uur bowlen en 2 drankjes.
Kom gezellig meedoen en zet je naam op de inschrijvingslijst aan het infobord!

Jeugd ontmoetingen.

Het winterseizoen is weer bijna begonnen. Zoals gewoonlijk start samen met de lessen ook de jeugdwintercompetitie. Dat zijn twee uur vrij tennissen voor de jeugd op bepaalde zaterdagen in de winter van 19u tot 21u onder toezicht van een trainer. De data zijn 26 september, 24 oktober (Halloween-editie), 14 november, 5 december, 16 december, 13 februari (carnaval-editie) en 19 maart. Er zal tijdig een blad ophangen, op het jeugdbord in de tennisclub waar inschrijven mogelijk is. Iedereen van de jeugd mag deelnemen om te matchen tegen elkaar.

Deelnemen = een spaarpunt van de jeugd!! Meer informatie kan je vinden op de inschrijfpapieren aan het jeugdbord.

Dit evenement is GRATIS.

Groetjes